Grafische vormgeving

Grafische vormgeving

Wat zijn de voordelen van een sterk grafisch ontwerp?

Wat zijn de voordelen van een sterk grafisch ontwerp?

B2B flyer Eneco
Je onderscheidt jezelf van je concurrenten en valt op in de massa.
Je bedrijf, merk of product wordt visueel herkenbaar. 
Met sterk grafisch ontwerp maak je begrijpbaar wat jouw bedrijf doet.
Je maakt een goede eerste indruk bij potentiële nieuwe klanten.

Wij maken een straf grafisch ontwerp voor jouw bedrijf

Een huisstijl met impact

Wij creëren een uitgesproken huisstijl die je kunt doortrekken in alles wat je doet zodat het volledige plaatje klopt. Denk aan een logo, visitekaartje of website, maar ook aan beeld- en kleurgebruik en typografie. Want grafisch ontwerp in eenzelfde stijl zorgt voor duidelijkheid en herkenbaarheid.

Alle ontwerpen worden aangeleverd in de juiste formaten voor print en web.

Stijlvol logo op maat

Je logo is het uithangbord en herkenningspunt van je bedrijf. Met een professioneel logo heb je al direct een stapje voor op een concurrent die zelf zijn logo maakte.

Nieuw logo
Zimbo ontwerpt een logo dat volledig bij je bedrijf past én de juiste visuele uitstraling heeft voor jouw doelgroep.

Restyling van je logo
Is je logo verouderd, dan schaven wij het zorgvuldig bij.

Wij ontwerpen meerdere variaties van je logo zodat het op elke communicatiedrager goed tot zijn recht komt.

Originele naamkaartjes

Visitekaartjes zijn nog altijd een must-have voor elke serieuze ondernemer. Je deelt ze uit op een netwerkevenement, vergadering of afspraak om nieuwe contacten te leggen.

Wij zorgen ervoor dat jouw naamkaartje de aandacht trekt en jij een blijvende indruk nalaat.

Flyer, folder, brochure

Flyers zijn dé ideale manier om je merk of bedrijf snel naambekendheid te geven. Zeker voor beginnende ondernemers is het een doeltreffende en budgetvriendelijke oplossing.

Wij zorgen ervoor dat jouw flyer goed oogt én gelezen wordt. Wij nemen zowel het ontwerp als de tekst voor onze rekening.

Vouwfolder

Folders zijn een goede en budgetvriendelijke manier om je bedrijf of producten te promoten. Je kunt er veel informatie in kwijt en ze gericht verspreiden.

Wij maken folders met een aantrekkelijke lay-out en schrijven een duidelijke tekst die jouw doelgroep aanspreekt.

Brochure

Brochures blijven interessant. Mensen lezen liever en aandachtiger op papier dan op het vluchtige internet. Ze nemen er de tijd voor. Zelfs meerdere keren. De kans is ook groot dat je brochure wordt meegenomen of doorgegeven.

Wij ontwerpen voor jou een mooie brochure die in het oog springt. Met een vlotte tekst én een sterk design.

Het is mogelijk om je drukwerk volledig door ons te laten coördineren. Zo hoef je zelf niets te regelen. Wij laten je flyer, folder of brochure drukken en nemen contact op met BPost om hem te verdelen binnen de regio die jij kiest.

Website

Steeds meer mensen zoeken producten en bedrijven via het internet. Je website werkt 24 uur per dag voor jou. Iedereen kan jou vinden. Ook wie niet in de buurt van je bedrijf woont. 

Je website zegt iets over de kwaliteit van je bedrijf. Zorg er dus voor dat je je bezoeker niet afschrikt met verouderde webpagina’s.

Wij maken een gebruiksvriendelijke website die doet wat hij moet doen. Je klanten en Google blij maken. We zorgen ervoor dat je hem zelf kunt aanpassen zodat hij up-to-date blijft. We koppelen hem ook aan Google Analytics waardoor je inzicht krijgt in je statistieken.

Affiches, verpakkingen, bannering, roll-ups

Zoek je hulp bij de uitwerking van je campagne? Wil je een originele verpakking voor je product? Een professionele banner voor je online advertentie? Of een roll-up voor je evenement?

Wij werken creatieve oplossingen voor je uit. Ook voor je tekst helpen we graag.

Fotobewerking

Beelden zeggen meer dan woorden. Maar wat als je foto niet bruikbaar is door een storende achtergrond of slechte belichting?

Wij retoucheren je bedrijfsfoto’s zodat ze perfect zijn voor je website, folder of affiche. We maken van jouw foto het beeld dat jij voor ogen had.

Op zoek naar een grafisch vormgever?