Copywriting

Copywriting

Duidelijke teksten

Duidelijke teksten

Tekst is cruciaal voor je klanten én voor Google. Met waardevolle teksten trek je de juiste bezoekers aan op je website en overtuig je hen om klant te worden. Wij schrijven wat je voor hen kunt betekenen, waar je voor staat en wie je bent.

Hoe sneller je klant op jouw golflengte zit, hoe sneller hij jouw producten of diensten wil kopen. En daar draait het uiteindelijk toch allemaal om. Je kunt dus maar beter zo duidelijk mogelijk zijn.

Is schrijven niet echt je ding? Of heb je weinig tijd om je ermee bezig te houden?

Wij schrijven jouw tekst

Copywriting voor je nieuwe website

Zimbo schrijft teksten die perfect passen bij je bedrijf. Voor we eraan beginnen, denken we eerst goed na over de opbouw en de structuur van je website. Want pas als je weet wie je precies wil bereiken en wat je wil nastreven met jouw content, kun je doelgerichte teksten maken. 

Wij zorgen ervoor dat je teksten vlot leesbaar zijn en vertrouwen opwekken. Maar we letten er ook op dat de geschreven informatie relevant is voor je bezoeker zodat hij sneller contact met je opneemt.

Met de juiste zoekwoorden zorgen wij ervoor dat jouw website hoger in Google en andere zoekmachines verschijnt.

Optimaliseren bestaande websiteteksten

Is je website verouderd of zijn de teksten niet Google proof? Wij nemen ze grondig onder handen zodat ze  goed ranken én gevonden worden door jouw ideale klant. Het resultaat? Meer bezoekers, meer klanten en meer omzet.

Aanvullende teksten voor je website

Heb je bijvoorbeeld een aantal nieuwe producten in je assortiment en wil je je website uitbreiden met nieuwe teksten? Wij maken er graag werk van.

Blogartikelen voor je website

Wil je starten met een blog, maar heb je niet de tijd of de inspiratie om er zelf aan te beginnen? Wij schrijven een blogartikel dat past bij jouw bedrijf zodat je sneller een vertrouwensband met je (potentiële) klanten opbouwt.

Teksten voor je flyer, folder of brochure

Heb je een tekst nodig voor je nieuwe folder of brochure? Of wil je een vlotte tekst voor je flyer? Ook hiermee helpen we je graag.

Wil je een tekst laten schrijven?
Wil je zelf webteksten leren schrijven?